sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Jenkkipeitto ja väriterapiaa
Opettelin virkkaamaan taannoin isoäidinneliön. Se olikin ihan todella helppoa, vaivatonta, nopeaa ja ennen kaikkea kivaa, ja  innostuneena halusin kyseisistä neliöistä peiton. Itse halusin vähän värikkäämpää, mutta meillähän ei värejä tunnetusti täällä kotona käytetä. Sini-puna-valkoista kyllä löytyy ja ajattelinkin tekaista niistä väreistä peiton, koska tiesin että se saa hyväksynnän. Voi vitsi, nyt ei malttais tehdä kuin tätä, mutta kaikkea muutakin olis.

I learned to crochet the Granny's square and it was really easy, quick and fun to do. So I decided to make a blanket with the colors of the flag of the USA. I was sure that those colors would be accepted.

No kyllähän minä itsellekin tilasin sitten niitä värejä, teen sen väriterapiapeiton kaikesta huolimatta. Kun postikulut olisi maksanut joka tapauksessa saman verran, öhöm... Saa nähdä milloin näistä sitten syntyy peitto... Eli varmaan kassi :D Langat ovat tilattu siis Titityyltä.

Anyway, I need colors for my self as a therapy so I decided to order the colors for another blanket, no matter that they don't go with the colors of our home. Let's see when I will finish this blanket, or should I say a bag... 

Ei kommentteja: