perjantai 20. heinäkuuta 2012

New shades of a lampOlen jonkin aikaa katsonut rikkinäistä lampunvarjostintani ja huokaillut, että sille pitäisi tehdä jotain, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kunnes eilen illalla. Minua otti kaikki asiat päähän ja ajattelin, että johonkin suuttumukseni on purettava. Ja mikäs sen parempi keino kuin kankaiden repiminen. Lopputuloksena syntyi lampulle uusi vaate :)

I have thought for a while that I have to do something with my torn lamp shade, but then let it be. Until last night. I was very upset and thought that I have to do something that calms my nerves. And what would be better way than tear fabric. And as a result of that my lamp got a new garment :)Tekeminenkin oli helppoa kuin mikä. Ohjeen näin jossain kirjassa, en nyt valitettavasti muista missä, mutta suikaleet vain solmitaan varjostimen alareunaan. Olen käyttänyt tässä vanhoja farkkujani (yksi leveä lahje), valkoista lakanakangasta ja punaista organzaa.

I got the idea from a book, which I don't remember at the moment, but it's very easy to make, you just tie the fabric ribbons at the bottom of the shade. I used my old jeans, white basic cotton fabric and red organza.

Ensin sidoin farkkusuikaleet
At first I tied the jeans ribbonsSitten lakanat ja lopuksi organzan
Then the cotton ones and finished with the organza

2 kommenttia:

Lea - kiertoidea kirjoitti...

Tämähän on oikea shabby chic -lamppu :)

Heidi kirjoitti...

Heh, kiitos :D Vielä olis yks jalkalamppu, joka tartteis kans uuden varjostimen ja ehkä yhelle kjattolampullekin vois tehdä jotain....