torstai 1. elokuuta 2013

Colors of Life

Turnausväsymys on iskenyt. Asiat vain roikkuu, ei millään jaksaisi. Pitää tehdä ja sitä ja tätä ennen kuin voi tehdä jotain muuta. En voi purkaa loppuja tavaroita ennen kuin kirjahylly on kasattu. En voi kasata kirjahyllyä ennen kuin lattialistat on laitettu. En voi laittaa listoja ennen kuin ne on ostettu. Jne. Eli oikeastaan en voi purkaa mitään tavaroita. Olen jumittunut sängylle (koska en voi hankkia sohvaa ennen kuin kaikki on paikoillaan) Dexterin kaikkien kausien ääreen. Sentäs jotain sukkaa yritän samalla väkertää. Eli tätä:

I'm tiered. I havn't finsihed my moving yet. Before I can do this I have to do that. And so on. I have got stuck on my bed (because I can't buy a couch before everything are on their place)to watch all the seasons of Dexter. Although I try to knit at the same time, this sock:



  
Toisen olen saanut neulottua (katsoin silloin kaikki Saw-elokuvat) ja tämä on kovaa vauhtia valmistumassa. Mietin, että langan pitäisi kyllä olla punavalkoista ottaen huomioon töllön annin näitä valmistaessa. Mutta nimi on sopivasti Kulkukissa ja Kotitiikeri (R).

The first one I have finished (I watched all the Saw movies then) and this one will be soon (hopefully). I thought that the yarn should be red and white considering what I have watched while knitting these. But the name is aptly (direct translation): "An Alley Cat and A Home Tiger" (R).


Mutta ne tärkeimmät on jotakuinkin paikoillaan. Eli langat. Aiemminhan minulla oli nämä langat vain laatikoissa. No nyt niille on ihan oma kaappi. Nämä kaapit toimivat edellisessä asunnossa astiakaappeina. Tai siis tässä on vain vyyhdillä olevat langat sekä Cataniat, joissa on mielestäni aivan uskomattoman herkulliset värit. (Catanioista valmistuu virkattu peitto. Joskus vuosien päästä. Kunhan edes aloitan sen. Kunhan saan toisen peiton valmiiksi.)

Pinterestiä selattuani keksin idean järjestää langat värijärjestykseen. Olin järjestänyt langat jo pariin otteeseen, kun keksin lisätä kaappiin käsityökirjat, jotka käsittelevät lankatöitä (kirjonta, neulonta, virkkaus jne). Nämä myös väreittäin. Lopputulokseen olen itse oikein tyytyväinen. On yhtä kiva tuijottaa kuin töllöä :)

But the most important things are on their place. The yarns I mean.  Before I had these yarns in boxes. Now I have a cabin for them. After surfing on the Pinterest I got the idea to organize them as color codes. I had organized them a couple of times when I come up to put some of my craft books in there too. Here's the result which I'm very pleased with.



Ensimmäinen versio
First version

Toinen versio
Second version
Viimeinen versio, alaosa
The final version, the lower cabin


Viimeinen versio, yläosa
The final version, the upper cabin

2 kommenttia:

malin kirjoitti...

Ihana tapa järjestellä lankoja! :)

Heidi kirjoitti...

Kiitti :) Kirjat saivat samanlaisen käsittelyn, siis kaunokirjallisuus. Kunhan siitäkin ehtisi joskus kirjoittamaan...

Tässä järjestelyssä on se hyvä puoli, että nyt näkee helposti mitä väriä on varastossa (paljon), jotta tarvittaessa (no ainahan on "tarve") voi hankkia, jos uupuu. Ja tästä huomasin, että mulla on Knit.Sock.Love. jossain kadoksissa, hmmm....