keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Farkkua kaulaan

Viime aikoina ei ole huvittanut tehdä mitään. Ei siis yhtään mitään. Lukuvuosikin kun loppui niin ei tule tehtyä edes senkään vertaa luennoilla. Toisaalta tässä on vielä joitakin opiskeluasioita kesken, joten nekin vaivaavat. Ja töissäkin pitäisi käydä. Kandin tekemiseen on varattu koko kesä, mutta silti sen kanssa tulee varmasti kiire. Lomalla kun haluan olla lomalla. Jonne tosin on vielä aikaa, mutta aika menee niin äkkiä, kohta on jo kesäkuu.

I don't have had lust for anything lately. Like zero energy. Now the academic year is over and I don't even have any lessons, where I could knit. Although I still have some unfinished projects, which cause a bit stress. And I have to work too. I have the whole summer time to do my bachelor's degree, but I still am afraid that I don't have time enough to write that. I want to be on holiday on my holiday, which is quite far a way in the future, but time passes by so fast.Aloitin tuossa taannoin kesähuivin neulomista Kollage Yarnsin farkkulangasta (Riveting). Sinisestä väristä en tykkää, paitsi farkuissa, joiden suurkuluttaja olen, joten halusin ehdottomasti farkunsinisen langan. Lanka on hieman karhean tuntuista, mutta pinta on elävä. Huivin malli on Nancy Bushin kirjasta Pitsihuivit neuloen. Kyseisessä kirjassa on muuten monia aivan ihania malleja. Nyt tästä huivista on puolet valmiina, että jos tämän vaikka juhannukseen mennessä. Tosin on neulomisinnostus tässä nostanut hieman päätään ja kutkuttais neuloa parit kesäsukat ja oishan tuossa muitakin projekteja...

Muuten, tosi outoa, että en pääse enää kirjautumaan bloggerista ulos. Salasanaa en ole tallentanut. Muilla samankaltaisia ongelmia?


I started a while ago to knit a summer scarf of Kollage Yarn's denimyarn, Riveting. I don't like the color blue except on jeans, so that's why I chose a real denimblue yarn. The yarn feels a bit rough, but looks very lively. The pattern of the scarf is in a book by Nancy Bush,Knitted Lace of Estonia. BTW, there are many good patterns in that book. I have knitted the half of this scarf and if I'm energetic enough, I'll finish it before The Midsummer. Luckily I have noticed that the enthusiasm for the knitting has slowly returned, I'm a bit keen to knit some summer socks, and I had some other projects as well waiting to be finished. 

1 kommentti:

Neferi kirjoitti...

Bloggerissa on ollut kummallisia ongelmia, ei esim. pysty vierittämään kommenttilaatikkoa, vaan pitää suurentaa näytön kokoiseksi ja komentointiin tarvitsee joskus kirjautua uudelleen....niillä on ollut näitä ongelmia...

Hieno huivi tulee ja tykkään myös tuosta kirjasta.