sunnuntai 13. toukokuuta 2012

I'm back -for now

Kesä tulee, jeee! Onkin ollut todella hiljainen alkuvuosi, ainakin käsitöiden suhteen. En ole yksinkertaisesti tehnyt yhtään mitään. En ole edes blogeja ehtinyt lukemaan. Tosin yhdelle kurssille pikaisesti tein kännykkäpussin, koska ostin uuden puhelimen, mutta siinähän se sitten onkin. Kaikki aika on mennyt ruotsin opiskeluun; kirjojen lukuun ja tekstien kirjoittamiseen jne. Kivaa tosin on ollut, ja todella erilaista käsityöopintoihin verrattuna. Ai niin, ja tulihan kandikin valmiiksi :) 


Summer is coming, yay! I haven't done any craft this year, not even read blogs. One exception was when I did a cell phone cover for my new phone, but that was because of a course. I have only studied swedish; reading books and writing essays etc. Although it has been fun and interesting and different comparing to craft sciences. Oh, but I finished my Bachelor's degree :)
Vähän on pussukka likainen. Tosin on tuota käytettykin jo jonkin aikaa, huomaa että se alkaa räjähtää käsiin, niin kuin vähän arvelinkin. Pussukka on luonnonvalkoista morsiussatiinia, sisällä puuvillavuori ja välikerroksena on kosteutta hylkivää kangasta, jota käytetään mm. kestovaipoissa. Helmikirjontojen alle olen ensin koneparsinnalla tehnyt pohjan. Idean pussukkaan sain työkaverilta, puhelin kun on valkoinen/vihreä.

The cover is a bit dirty. It's already been on used, that's why it looks a bit damaged too. It was excpected though. The fabric is naturla white bridesatin, there is a cotton lining and between fabrics a layer of a fabric which rejects water. I got the idea from my working colleague, my phone is white/green.

Kesää odotan innolla. Tänä kesänä mulla ei ole MITÄÄN yliopistolle tehtäviä tehtäviä rästissä. Saan tehdä asioita omasta vapaasta tahdosta eikä tarvitse tuntea huonoa omatuntoa jos luistaa jostain. Tekeekin mieli virkkailla, ja hiljalleen olen jatkanut jenkkipeiton väsäämistä. Kunnianhimoinen tavoite saada se tänä kesänä valmiiksi :)

I'm so looking forward to this summer. I have ANY courses unfinished so I can constentrate to do anything I want. I have lately started to crochet an american blanket. My ambitions goal is to finished it before autumn.

Nämä ovat valmistuneet muutamassa päivässä :)
Have finished these in a few days :)

Ei kommentteja: