keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Ideoita

Sain hyvältä ystävältä Iberon korut  myöhäisenä synttärilahjana. Näistä molemmista tulee varmasti mun uudet lempparit <3 Mutta siis tosi simppeli ja kiva idea toteutettavaksi :)

I got as a lately birthday present couple of ear rings from a very good friend of mine. These are my new favorite ones <3 And very simple and fun idea to make by self :)
Ja tietty kävin kässämessuillakin. Onneksi puolet mietityistä hankinnoista oli jo myyty, niin säästyipä nekin rahat  :) Kimaltelevat paperit pohjalla on silitysraudalla kiinnitettäviä, vaikka paitaan.  Strassit myös. Väripaletti on vähän pastelliliidun tyyppinen, tai ennemminkin luomivärin. Olen mä sitä jo ehtinyt vähän testaamaan, mutta tuleeko niitä siten ikinä käytettyä...krhm. Korttipohjia, leimoja, leimatyyny ja Ilun lankaa. Oli alennuksessa niin pakkohan se oli ostaa, etenkin kun se on mun eka Handu ja alpakka/merinovillaa. Projekti on valmiiksi mietitty, jahka näiltä opiskelu/joulukiireiltä ehtii...

Ainiin, ja yksi kirjojan ehdoton raamattu tuli hankittua, sekin kun oli alennuksessa. Nikki Tinkler: Vanukirjonnan käsikirja (enpä muistanut ottaa kuvaan). Vaikka ei vanukirjontaa harrastaisikaan, niin kirjasta löytyy kaikenlaisia kirjontapistoja perinteisistä erikoisiin, suosittelen ehdottomasti! 
Tällä hetkellä teen kurssityötä, jossa on laakapistoja (ei voi laittaa kuvaa, tonttuhommia) Kun ei osaa, niin ei osaa. Ei kyllä voi olettaakaan, että heti sitä olisi mestari, mutta ärsyttää, kun joku asia ei heti menekään putkeen, mrr..


I was at the craft fair last Sunday. Bought a lot of stuff, hopefully have some day time to use them. The yarn is Handu's handdyed yarn, my first one. Alpaca and merinowool. I bought it only because it was on sale... And I do have a project in my for that yarn, I just have to study a week and then there's those Christmas things going on.

Oh, and I bought the best book about embroidery (it's not in the picture). Nikki Tinkler: The Quilter's and Patchworker's Stitch Bible. The name of the book tells you everything :) I highly recommend it, if you're doing any kind of embroidery!Ei kommentteja: