tiistai 21. joulukuuta 2010

Jotain pientä


Ostin eilen ihan hävyttömän halvalla tuollaisen kynttelikön, jota piti sitten vähän tuunailla. Eli maalata valkoiseksi. Tarjolla olisi ollut valkoinenkin hiukan kalliimmalla (siinä oli pari kynttilää enemmän), mutta kuten poikaystävä sanoi, niin itse maalaamalla saa "vanhan" näköisen. Etenkin mun maalaamana, kädet kun on loppusuoralla samannäköiset kuin itse tuote. 


This candelabrum was on sale, and this is what I have wanted since long time. But this was brown, so I decided to paint it white.Mutta kiva tuli :) Harmi kun on vuokrakämppä, tekisi mieli nuo ikkunapokatkin vetää valkoisella, jotenkin ne häiritsee. Onneksi verhoa voi aina pitää ikkunan edessä. Jos sitä lotossa sitten joskus... 


It sure looks like more vintage than the one, which already was white. Especially when I've painted it :)Samaan hengenvetoon maalasin puiset pyykkipojat. Tarkoitus olisi laittaa joulukortit niillä juuttinaruun roikkumaan, jahka ne nyt vaan kuivuisi.  Mies tuli töistä ja kysyi: "Mikset vetäny spraymaalilla?" Nii joo...no oli paljon mukavampaa sotkea kädet ja vaatteet maaliin. Toisaalta, spraymaalia saattaisi löytyä sitten seinistä, ovista, katosta, lattialta, pöydältä ja tietokoneen näytöstä. Että ehkä näin oli parempi :)


I painted some wooden clothespins as well. I'm going to use them to put Christmas cards hanging. Right away when they have got dry... Hopefully before Christmas :) 

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Oon kerran erehtyny maalailee spray-maalilla sisällä - oli muuten viimeinen kerta! Ajattelin vain vähän suihkaista maalia, mutta siitäkin huolimatta sitä hienoa maalipölyä oli aivan joka paikassa! Kaikki paikat piti sen jälkeen pyyhkiä..

Eli ehkä oli hyvä, että maalailit ihan perinteisin konstein.. ;D

Heidi kirjoitti...

Täytyykin pitää mielessä :) Ja ei ne maalikädetkään enää haitannut, kun keksin et tärpätin puutteessa saan kädet puhtaaksi kynsilakanpoistoaineella! Sitä nykyään tulee niin harvoin käytettyä et turhaa seisoskelee kaapissa.

Marleena kirjoitti...

Tulipas kivan näköinen siitä kyntteliköstä! :)
Itselläni on samanlainen, tosin ostovalkoisena. Ja miten ne puunväriset ikkunanpuitteet korostuukaan niin ärsyttävästi valkoisen kynnttelikön takana? Maalauksesta haaveillaan..
Joulukortit roikkuu myös täällä pyykkinarulla, ihanan näköistä!

Oikein lämmintä joulua!

Heidi kirjoitti...

Kiitos, oikein mukavaa ja rauhallista joulua sinulle!