maanantai 17. tammikuuta 2011

Itkujen itku

Nyt menee kyllä hermo. Ihan totaalisesti. Mä olen yhdet KnitPron pyöröpuikot onnistunut katkaisemaan jo kolme kertaa! No, niiden korjaus ei enää onnistunut, joten ei muuta kuin uudet ostamaan. Ja mitä mitä kävikään. Pakkasin kamoja kassiin, niin jotenkin ihmeellisesti onnistuin saamaan uudet puikot kahdesta (!) kohdasta poikki. No, kotiin olin muutenkin menossa, joten ei muuta kuin avokki maanittelemaan ajamaan Lankamaailman kautta. Sain uudet puikot ja istahdan autoon ja mitä kuulenkaan: naps. Ei en voi uskoa tätä todeksi... En ollut saanut niitä edes pussista pois! Mutta kyllä vain, uudet puikot olivat poikki. Siinä vaiheessa kyllä pääsi pienimuotoinen itku. Kaiken kruunasi tuulilasissa komeileva, mikäs muukaan kuin parkkisakko, koska kiekkoon oli kellonaika laitettu väärin (ajateltu kello 5 eli 17 eli kiekko laitettu kello 7:ään). Eikä edes oltu kauaa sisällä. Uskomatonta.
Nyt olen yrittänyt löytää vaihtoehtoja puisille 2,25 mm:n pyöröpuikoille, mutta aika huonosti tuntuu löytyvän tai en vain osaa etsiä. Ja kun Knit Prot vain oon niiiiiin hyvät neuloa. Eikä mitään hirveän ilmasia, että niitä viittis monet päivässä ostaa, edes vuodessa. Kohta käyn hakemassa tuota pihakoivua ja vuolen ne saakelin puikot itse. Tosin ajattelin testata, että jos kahdesta rikkinäisestä leikkaan kaapelit poikki ja liitän ne jollain konstilla, saan yhdet ehjät pyöröt. Lähden siis kehittelemään tätä ideaa...


I'm frustrated an angry. I have managed to broken one Knit Pros already three times! Well, there were nothing to do to save them so I bought a new pair. Today, when I was backing my unfinished sock (had started to cast off already) into my backpack, my new Knit Pros broke in pieces at two different points. Aaargh. So on my way home after persuading my boyfriend to drive to a yarn shop I bought again a new pair. And what happens? When I'm sitting into the car I hear: snap. Oh please no! Oh yes. I miraculously had manged to brake them too. Noooooo, this is not happening! I hadn't even opened the package! Then I just really had to cry a bit. And what do I see on our windshield? No, no way - a parking ticket! There were a wrong time on parking disc. And we did't spent much time in the inside. Unbelievable. 
Now I have tried to find some other 2,25 circular needles, but haven't succeed yet, or then I'm just miserable with looking after. But Knit Pros are sooooo lovely to use. And the price of them is that kind that I really wouldn't want to buy them every day, not even every year. Soon I will take some birch from our backyard and carve those damn needles by myself! Although I started to think that if I cut cables of those broken circulars and attach them together I will get one pair of unbroken circular needles. I will go to develop this idea...4 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

No voihan rähmä, melko ikävää tuuria.

Heidi kirjoitti...

Joo, oma tuuri taas kohillaan... Taitaa olla koko viikon teema. Tervetuloa arki.

Saara kirjoitti...

Voi ei! Miten epäonni voikin joskus vainota ihmistä.. Kuulostaa niin tutulta tällaiset maanantait. Muistelen kokeneeni joskus jotain hyvin samanlaista! :/ Toivottavasti ensi viikko lähtee paremmin käyntiin..

Heidi kirjoitti...

Noh, tänäänhän tuo lähinnä on huvittanut :) Ja tuli sen verran huonoja uutisia, että eilinen ei tunnu enää missään. Mutta parempi, että kerralla sataa kaikki p*ska niskaan ja turha etukäteen vielä stressata, katotaan sitten kun sen aika on. Tässähän on vielä kaikkea muuta ajankohtasempaa stressattavaa :)

Sitäpaitsi, mä keksin hioa noi puikon päät, niin nyt mulla on yksi toimiva pyöröpuikko lyhyemmällä puiko-osuudella ja sit mä saan kaks sukkapuikkoa! Tuo joka katkes kahdesta kohtaa, niin sen sain ainakin toistaiseksi liimattua keskeltä. Peukut pystyyn, että pitää...